Ik ben ontzettend opgewonden en enthousiast. Allereerst omdat mijn boek ‘How To Draw Your Dream Life’ he-le-maal uitverkocht is. Maar daarnaast ook omdat dat niet betekent dat mijn boek nu niet meer te verkrijgen is. Want omdat ik het belangrijk vind dat íédereen leert hoe zijn of haar dromen na te jagen, wil ik ook diegenen die misgrepen kennis laten maken met mijn visie en werkwijze. Ik heb het boek dan ook tijdelijk in e-bookvorm online geplaatst, en het is vanaf nu gratis te verkrijgen! 

How To Draw Your Dream Life is mijn persoonlijke verhaal. Een verhaal waarmee ik in eerste instantie niet te koop liep, maar wat er wel voor gezorgd heeft dat ik nu sta waar ik hoor te staan. Op het gebied van mijn privéleven, maar ook wat betreft mijn bedrijf. En dus besloot ik het te delen. Het vertelt hoe ik gekomen ben waar ik nu ben. En hoe ook jij stap voor stap jouw dromen kunt realiseren. Een tipje van de sluier: haal al jouw papier en kleurpotloden uit de kast. Dan haal je álles uit deze gids voor een droomleven of droombusiness. 



Wil jij een e-exemplaar van mijn boek ‘How To Draw Your Dream Life’ in jouw inbox ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter, en ik zorg dat ‘ie jouw kant op komt. Wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts tijdelijk!



Lot's of love, 

ChantalV

 

 

* indicates required

Choose all the ways you want to hear by byChantalV:

Email Marketing Powered by Mailchimp